Palautusohjeet

Ohjeet tuotepalautuksia varten

Huomautukset tavarantoimituksiin liittyen on tehtävä 14 päivän kuluessa tavaran toimituspäivästä. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty tässä ajassa katsotaan asiakkaan hyväksyneen toimituksen ja tuotteet, eikä asiakas näin ollen voi enää vedota mahdolliseen virheeseen.

Tuotteiden palautus

Tuotteen palauttamisesta on sovittava etukäteen ja täytettävä palautuslomake. Palautuslomake on täytettävä huolellisesti ja lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen: varasto@teohydrauli.fi ennen tavaran palauttamista. Palautuslomake ja lähetyslista on liitettävä palautuslähetykseen. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia emme käsittele.

Palautuksen kulut

Asiakas voi palauttaa tilauksen kuluitta 14 päivän sisällä toimituspäivästä. Palautus pitää lähettää Teohydraulin sopimusrahdinkuljettajilla.

Teohydraulin sopimusrahdinkuljettajat: Posti (Asiakaspalautus sop.nro. 611546), Matkahuolto (Sop.nro. 09432472), Kaukokiito (Sop.nro. 778900).

Sopimusnumero on merkittävä osoitekorttiin ja palautusrahtikirjaan sekä merkittävä rahdinmaksajaksi joko vastaanottaja tai Teohydrauli Oy.

Jos asiakas käyttää jotain muuta kuljetusmuotoa, vastaa hän silloin koko palautuskustannuksesta.

Kuljetusvaurioista ja -katoamisista vastaa toimituksen rahdinmaksaja. Reklamointiaika rahdinkuljettajalle on Tiekuljetussopimuslain mukaisesti 7 vrk.

Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen huolella samalla tavalla kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen tuotetta menettämättä palautusoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteissa ja niiden pakkauksia ei saa olla asiakkaan merkintöjä, tuotetarroja tai teippejä.

Palautettavaksi ei hyväksytä varastointiohjelmaamme kuulumattomia tai asiakkaalle erikseen tilattuja tuotteita.

Palautusosoite

Teohydrauli Oy
Myntinsyrjä 5
02780 ESPOO

PALAUTUSLOMAKE