Tietoa meistä

Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Olemme perävaunutarvikkeiden ja -varaosien asiantuntija. Keskittyminen näihin tuotteisiin on mahdollistanut laajan ja laadukkaista tuotteista koostuvan tuotevalikoiman. Valikoimamme on vuosien aikana laajentunut myös venetraileri-, hevostraileri- ja caravan-tarvikkeisiin.

Laadukkaiden tuotteiden ohella asiantunteva henkilökunta ja hyvä palvelu ovat olleet toimintamme perusteita jo yli 40 vuoden ajan. Uusien tuotteiden kartoittaminen ja tuotevalikoiman kehittäminen kuuluvat kiinteänä osana jokapäiväiseen toimintaamme.

Kotisivuiltamme saat tietoa tuotteistamme ja toiminnastamme. Voit myös tilata perävaunutarvikkeita toimitettuna suoraan kotiovellesi. Ostaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Tietoa uusista tuotteista ja muusta ajankohtaisesta päivitetään sivuille jatkuvasti.

Tilaa uutiskirjeemme. Saat sähköpostiisi lisätietoa verkkokaupan uutuuksista ja tarjouksista.

Omistamamme Oiva Perävaunuhuolto -ketjun kautta voi huollattaa perävaunut 3500 kg:n asti. Yritys hoitaa myös katsastukset ja katsastushuollot. Oiva-huollon ammattitaitoisella henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus perävaunujen ja venetrailereiden huoltamisesta.