Tietoa meistä

Easytrailerparts.fi on helpoin perävaunutarvikkeiden ja varaosien ostopaikka verkossa. Yhdestä ostopaikasta löydät peräkärryn lisäksi myös vene- ja hevostrailerisi sekä matkailuvaunusi tai -autosi huoltoon ja korjaamiseen tarvittavat varaosat ja tarvikkeet nopeasti ja vähällä vaivalla. Saat täältä kaiken tarvitsemasi järkevään hintaan. Tietoa uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista päivitetään sivuille jatkuvasti.

Easytrailerparts.fi on suunnattu erityisesti itse perävaunujaan, venetrailereitaan, asuntovaunujaan ja hevostrailereitaan huoltaville ja näihin lisävarusteita tarvitseville. Yli 4000 tuotteen erikoistuotevalikoima soveltuu osaltaan myös muuhun ajoneuvojen ”tee se itse” -rakenteluun. Yksityisiä kuluttajia verkossa nopeasti ja kellon ympäri palveleva ostokanava on suunnattu Euroopan laajuiselle asiakaskunnalle. Ostaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.

Easytrailerparts.fi:n taustalla on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys Teohydrauli Oy. Laaja ja laadukkaista tuotteista koostuva valikoima on vuosien aikana laajentunut myös venetraileri-, hevostraileri- ja caravan-tarvikkeisiin. Teohydrauli.fi-sivuilla palvelemme tukku- ja jälleenmyyjiä.

Oiva Perävaunuhuolto hoitaa tarvittaessa kärrysi kuntoon ammattitaidolla. Valtakunnallinen ketju palvelee alle 3500 kg perävaunujen omistajia. Oiva-huollon asiantuntevalla henkilökunnalla on useiden vuosien kokemus perävaunujen ja venetrailereiden huoltamisesta. Hoidamme tarvittaessa puolestasi myös katsastukset ja katsastushuollot nopeasti ja vähällä vaivalla.
Laadukkaat tuotteet, asiantunteva henkilökunta ja hyvä palvelu ovat erottaneet meidät muista jo yli 40 vuoden ajan. Tervetuloa mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.